Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Filmul lui Hitchcock devine realitate! Ciorile și-au făcut 'cuib' în curtea spitalului din Bistrița și au stârnit revolta managerului

Instagram
Ciori stol

Video | Filmul lui Hitchcock devine realitate! Ciorile și-au făcut 'cuib' în curtea spitalului din Bistrița și a stârnit revolta managerului

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, reclamă, luni seară, gălăgia pe care sute de ciori o fac în copacii din curtea unităţii medicale, deranjând nu numai pacienţii, dar şi locatarii din zonă. El cere celor abilitaţi să rezolve problema.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa publică, luni, imagini cu sute de ciori care stau în copacii din curtea unităţii medicale şi fac gălăgie.

”Ciocârlii bistriţene în concert la ceas de seară…în curtea spitalului. Noapte bună dragi pacienţi, noapte bună dragi bistriţeni. Alooo, cei abilitaţi facem şi noi ceva???”, este mesajul postat de directorul unităţii medicale.

Postarea a strâns deja comentarii, atât de la locuitorii din zonă, cât şi de la pacienţi

”Sinistru si foarte deranjant! Am un brad la geam, unde locuim la bloc, sunt ff gălagioase de dimineaţă de la 5 ...dupa-masa de la 16...horror! Îmi plac păsările, animalele, dar cu ciorile e de groază!”, a comentat o femeie.

”Scenariu macabru, asemănător şi cu parcurile de joacă pentru copii..dar cui îi pasă??”, a adăugat un bărbat.

”Faină muzică, fain miros dimineaţa”, a mai comentat cineva.

”Au concerte în fiecare seară. Suntem la etajul 5 (internaţi) , dar mai zâmbim şi noi chiar dacă sunt enervante”, a adugat o femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.