Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Imagini îngrozitoare la Spitalul Pantelimon din Capitală! Fecale care curg dintr-o țeavă spartă la subsol ajung în mâncarea pacienților

Radu Pop
Captură video
spitalul pantelimon fecale teava sparte mancare

Video | Imagini îngrozitoare la Spitalul Pantelimon din Capitală! Fecale care curg dintr-o țeavă spartă la subsol ajung în mâncarea pacienților

Imagini îngrozitoare, rupte parcă dintr-o epocă pe care o vrem demult uitată, au fost filmate de angajatele de la Spitalul Pantelimon, una dintre cele mai mari unități spitalicești din București, care se află în subordinea Ministerului Sănătății.

Potrivit imaginilor pe care STIRIPESURSE.RO vi le prezentă, la subsolul spitalului, angajații circulă pe un culoar deasupra căruia sunt mai multe țevi din care se scurg fecale.

Mai grav este că prin acea zonă este transportată în fiecare zi mâncarea care ajunge la pacienți, în oale transportate cu căucioarele.

Ce spun angajatele în filmare

"Suntem la Spitalul Pantelimon, la subsol. Uitați în ce condiții ne putem schimba. În fiecare dimineață îmi curge apă în cap din această conductă, în fiecare zi când vin la muncă, iar fetele trec cu masa pe aici.

Și pică în oalel. niște pipi și ne pică în cap, în fiecare dimineață. Astea sunt condițiile noastre, poate vede și cine să facă, să rezolve această problemă", precizează una dintre angajatele spitalului.

"Cine să repare, tata mare?! Las să ne pice c....t d-ăsta în cap", spune o altă femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.