Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Ron DeSantis, guvernatorul Floridei: 'Vom riposta împotriva Ministerului Adevărului lui Joe Biden'

cnn.com
DeSantis

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, s-a angajat să lupte împotriva recentei inițiative a administrației Biden de a înființa un "Consiliu de guvernare a dezinformării" pentru a lupta împotriva "dezinformării" pe internet înainte de alegerile parțiale din noiembrie.

"În mod clar, toate principiile noastre pe care a fost fondată America arată că nu ne putem permite să acceptăm constituirea unui Minister al Adevărului în această țară", a declarat vineri republicanul din Florida în timpul unei conferințe de presă. "Așa că haideți să fim realiști aici, să ne asigurăm că facem lucruri în beneficiul locuitorilor din Florida și al americanilor, dar vom face tot ce ține de noi ca Biden să nu reușească acest lucru".

"Vom riposta", a adăugat DeSantis, relatează foxnews.com.

Secretarul de presă al lui DeSantis, Christina Pushaw, a declarat pentru Fox News Digital că biroul său "monitorizează îndeaproape" "amenințarea fără precedent" din partea consiliului pentru a evalua cum să "apere cel mai eficient drepturile constituționale ale locuitorilor Floridei".

Reacția lui DeSantis vine în contextul în care republicanii din întreaga țară au criticat administrația Biden în legătură cu consiliul despre care secretarul pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, a declarat miercuri că va "aduna resursele" pentru a aborda "amenințarea" dezinformării online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.