Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Un vehicul utilitar a intrat într-un magazin Apple de lângă Boston, ucigând cel puțin o persoană

cdn.wccftech.com
apple

Un vehicul utilitar a intrat luni dimineață într-un magazin Apple de lângă Boston, ucigând o persoană și rănind cel puțin alte 16, care au fost transportate la spital, au declarat autoritățile și presa locală.

Imagini aeriene ale scenei transmise de postul de televiziune din Boston WCVB-TV au arătat o gaură într-o vitrină dintr-un magazin într-un mall în aer liber din Hingham, la aproximativ 15 mile sud de centrul orașului Boston. Primii salvatori ajunşi la locul accidentului au putut fi văzuți îngrijind persoanele rănite pe trotuar, informează Reuters, citată de Rador.

SUV-ul negru implicat în incident s-a oprit în spatele magazinului și șoferul a trebuit să fie scos din vehicul, a informat postul de televiziune. SUV-ul negru se deplasa cu viteză când a intrat în magazin și a lovit "mai multe persoane", a declarat procurorul districtual din Plymouth, Timothy Cruz, la o conferință de presă.

Cruz a spus că 16 persoane au fost trimise la spitale și a spus că o investigație activă este în desfășurare. Autoritățile nu au spus dacă șoferul a fost rănit. Nu s-au făcut publice detalii despre cei răniți. Departamentul de poliție din Hingham nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru mai multe informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.