Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Atacantul Marcurs Rashford de la Manchester United și-a distrus Rolls Royce-ul de 700.000 de lire sterline

skysports
marcus rashford, manchester

Internaţionalul englez Marcus Rashford, atacantul echipei Manchester United, a scăpat nevătămat în urma unui accident rutier în care a fost implicat sâmbătă seara, informează BBC.

Accidentul s-a produs după ce jucătorii lui Manchester United au revenit la centrul de pregătire al clubului lor, în urma victoriei obţinute pe terenul nou promovatei Burnley (1-0), în Premier League, scrie agerpres.ro.

Fotbaliştii lui United s-au întors cu autobuzul la baza de antrenament de la Carrington, pentru a-şi recupera maşinile personale şi a se deplasa la casele lor.

În fotografiile şi filmările postate online după incidentul în care a fost implicat Rashford pot fi văzute daunele suferite de bolidul său Rolls Royce, în valoare de 700.000 de lire sterline, după ce a lovit un parapet de pe marginea şoselei.

Conform presei britanice, serviciile de urgenţă au sosit la faţa locului, dar Rashford nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Internaţionalul englez, în vârstă de 25 de ani, a fost integralist în partida de pe stadionul Turf Moor, câştigată de Manchester United graţie golului marcat de mijlocaşul portughez Bruno Fernandes.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.