Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO BOMBA SERII Marcel Ciolacu spune că este fanul lui Nicolae Ciucă și anunță că liberalul ar putea rămâne premier și în mandatul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă guvern

Marcel Ciolacu a aruncat în aer scena politică, chiar înainte de Crăciun! Liderul PSD este fanul actualului premier, pe care l-a evaluat deja și despre care are numai cuvinte de laudă. Dacă Nicolae Ciucă va performa, este posibil ca generalul din Oltenia să rămână la Palatul Victoria și în mandatul în care PSD ar trebui să dea premierul, în iulie 2023.

Din toate discuțiile avute până acum, din punctul meu de vedere este un om capabil, care înțelege exact în ce s-a aruncat și un om foarte responsabil. Și sunt ferm convins că va avea un mandat bun de premier. Categoric voi lăsa ca domnul Ciucă să fie în continuare premier, dacă vom ajunge la o asemenea performanță (n.r. ca România să fie ca Dubai). Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale. Dar o coaliţie funcţionează pe baza unui acord politic.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță înghețarea pensiilor speciale, dar și a salariilor bugetarilor: 'Avem un grad de îndatorare de 50% din PIB' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.