Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bucureștiul și Ilfovul sunt sub ape: Pompierii au scos efectivele în stradă

IGSU
inundatii Hunedoara

UPDATE

Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au înregistrat, până vineri seară, 134 de intervenţii pentru extragerea apei, cele mai afectate zone fiind sectoarele 2 şi 3 şi oraşul Pantelimon, unde se acţionează şi în prezent. Precipitaţiile căzute vineri seară în Bucureştu au depăşit limitele medii lunare, spun reprezentanţii Apa Nova.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că, până la ora 20.00, au avut 134 de intervenţii pentru extragerea apei, dintre care 71 în Bucureşti şi 63 în Ilfov.

"Cele mai afectate zone sunt sectoarele 2 şi 3, dar şi oraşul Pantelimon, zonă în care acţionăm şi în prezent", au transmis reprezentanţii ISU.

Știrea inițială

Pompierii intervin, la ora transmiterii știrii, pentru a evacua apa din case, subsoluri și de pe unele străzi din București și din Ilfov, acumulată în urma ploii, anunță ISU București-Ilfov.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov intervin pentru a elimina apa acumulată în subsoluri, case, dar și pe străzile din zona Grădinii Zoologice, pe strada Erou Iancu Nicolae, dar și pe strada Mașina cu Pâine.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Potrivit ISU, echipajele intervin cu motopompe remorcabile și transportabile.

Și în localitatea Pantelimon din Ilfov se acționează pentru eliminarea apei de pe strada Brândușelor și strada Anton Pann. Tot în localitatea Pantelimon, strada Biruinței este inundată.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru Capitală valabil vineri, până la ora 17:30, informează Administrația Națională de Meteorologie. Se vor semnala descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.