Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Câine în loc de leu la o grădină zoologică din China. Angajații au făcut schimbarea în speranța că oamenii nu vor observa

B1.ro
caine cusca

Vizitatorii grădinii zoologice din Xichang, China, au fost șocați și bulversați să descopere că un leu african seamănă suspect de mult cu un golden retriever. Era un câine. Patrupedul părea și el derutat de situație. Angajații de la zoo au făcut schimbarea în speranța că oamenii nu vor observa, potrivit b1.ro.

Citește și: Prognoza meteo - Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

Viralul acestei săptămâni pe rețelele sociale chineze a fost un clip cu un bărbat pe nume Tang, care și-a dus copilul la grădina zoologică din Xichang, Sichuan. Acolo, în cușca leului african, stătea bosumflat un câine.

Angajații unei grădini zoologice din China au înlocuit un leu cu un câine golden retriever și au sperat să nu se prindă nimeni

„La început am crezut că nu am ajuns unde trebuie. M-am mai foit prin jurul cuștii și mi-am dat seama că acolo trebuia să fie leul”, spune Tang în înregistrare.

Cușca și era marcată ca aparținând unui leu: pe o plăcuță erau trecute mai multe informații și o poză cu fiorosul animal, notează South China Morning Post.

Tang a intrat în discuție cu un angajat al grădinii zoo, care i-a spus că leul a fost mutat în altă parte. Bărbatul nu s-a mulțumit cu explicația și a acuzat grădina zoo că păcălește lumea și vinde bilete pretinzând că are animale pe care, de fapt, nu le are.

Tang nu a fost supărat atât pe banii irosiți, cât pe faptul că „nu știu cum să-i explic situația copilului meu”.

La începutul lunii martie, un parc zoologic din Xianning, Hubei, a pus un rottweiler în cușca unui lup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.