Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Captură RECORD a DIICOT - Peste 84 de kilograme de heroina au fost introduse în România

DIICOT
heroina

Doi cetateni olandezi au fost retinuti, ieri, de DIICOT Maramureș, dupa ce au introdus in România, peste 84 de kilograme de heroina. În cursul zilei de astăzi suspecții urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

"La data de 04.03.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru 24 de ore a suspecților H. H. și K. E. N., cetățeni olandezi, pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de mare risc.

În fapt, s-a reținut, că la data de 04.03.2019, la ora 09:33, suspecții au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

Citeste si Emmnuel Macron scrie un editorial în marile ziare ale Europei: vrea să schimbe din temelii Uniunea Europeană

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa cuprinsă zonei locurilor din faţă ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă.

În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete  ce conțineau cantitatea de 84,3 kg heroină", transmite DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.