Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Caz șocant la București - A fost nevoie de interveția în forță a polițiștilor pentru a opri un bărbat care a pierdut la păcănele

national.ro
pacanele

Un bărbat din Bucureşti, supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a distrus aparatul şi a agresat, luni, mai multe persoane, una fiind transportată la spital. Agresorul a fost prins de poliţiştii locali, care au folosit spray lacrimogen potrivit news.ro

”Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător şi a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de poliţiştii locali în centrul Capitalei şi a fost imobilizat”, au anunţat, luni, reprezentanţii Poliţiei Locale Bucureşti.

Potrivit acestora, scandalul s-a iscat la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu, din Bucureşti.

Bărbatul a distrus aparatul electronic, apoi a ieşit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători.

”În Piaţa Unirii, o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbuşit pe trotuar. Câţiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost ameninţaţi sau chiar loviţi de către scandalagiu”, a mai transmis Poliţia Locală Bucureşti.

Suspectul a fost depistat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somaţie şi i-a ameninţat pe poliţişti.

”Mai mult, fiindcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenţii din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanţelor iritant lacrimogene. După încătuşare, F.G a fost condus la sediul Poliţiei Locale Bucureşti în vederea identificării şi, apoi, a fost condus la sediul Secţiei 10 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis poliţiştii locali.

Aceştia au precizat că femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.