Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Chloe Zhao, cineastă premiată cu Oscar, a regizat reclama Budweiser care va fi difuzată la Super Bowl 2022

Super stars bio
Chloe Zhao

Producătorul de bere Budweiser şi unul dintre faimoşii săi cai din rasa Clydesdales vor reveni la Super Bowel în acest an prin intermediul unei reclame regizate de Chloe Zhao, o cineastă premiată cu Oscar, care celebrează capacitatea oamenilor de a surmonta provocările vieţii, informează Reuters.

Această reclamă, lansată pe YouTube miercuri, înaintea finalei Ligii Naţionale de Fotbal american, care va avea loc pe 13 februarie, prezintă un cal din rasa Clydesdales, accidendat, care reuşeşte să treacă peste acele probleme de ordin fizic cu ajutorul unui medic veterinar, unui grăjdar şi al unui câine empatic, înainte de a beneficia de o vindecare triumfătoare. "Down Never Means Out" ("Când eşti la pământ nu înseamnă niciodată că eşti scos din joc"), se poate vedea în sloganul reclamei, potrivit Agerpres.

"Cu toţii avem eşecuri în viaţă şi călătoria spre vindecare este adeseori dureroasă, lungă şi solitară. Să spun o poveste despre perseverenţă, speranţă şi prietenie din perspectiva iubiţilor noştri cai Clydesdales a fost un lucru cu care am rezonat cu adevărat", a declarat regizoarea Chloe Zhao.

Compania Budweiser a publicat o versiune de 60 de secunde a acestei reclame pe canalul ei de YouTube şi va difuza versiunea de 30 de secunde a spotului publicitar la Super Bowl 2022, pe 13 februarie.

Brandurile plătesc până la 6,5 milioane de dolari pentru sloturi de o jumătate de minut încercând să se promoveze în faţa telespectatorilor care urmăresc Super Bowl şi care alcătuiesc cel mai numeros public din istoria televiziunii americane. Gala Super Bowl va fi difuzată în acest an de reţeaua de televiziune NBC, deţinută de grupul Comcast Corp.

Compania Budweiser, deţinută de Anheuser Busch Inbev SA, a realizat unele dintre cele mai memorabile reclame difuzate de-a lungul ultimelor decenii la Super Bowl, în care apăreau broaşte, căţeluşi şi maiestuoşii cai din rasa Clydesdales, reprezentând imaginea acestui producător de bere în reclamele sale încă din anii 1950.

Anul trecut, Budweiser nu a produs o reclamă pentru Super Bowl, pentru prima dată din ultimii 37 de ani. În schimb, producătorul de bere a făcut o donaţie importantă pentru a sprijini campaniile de conştientizare organizate pentru a promova beneficiile aduse de vaccinurile anti-COVID-19.

Compania americană speră că reclama sa din acest an va stimula sentimentul de optimism în rândul telespectatorilor după doi ani de provocări sanitare provocate de pandemia de coronavirus.

Budweiser a ales-o pe Chlow Zhao pentru a regiza această reclamă datorită "capacităţii ei de a capta adevăratul caracter american", a precizat Daniel Blake, vicepreşedintele diviziei sale de marketing.

Chloe Zhao, care s-a născut în China şi locuieşte în prezent în California, a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună regie în 2021 cu filmul "Nomadland", ce prezintă poveştile de viaţă ale membrilor unei comunităţi formate din posesori de rulote în Vestul american. "Nomadland" a fost desemnat şi cel mai bun film la gala Oscar de anul trecut.

Printre alte filme celebre regizate de Chloe Zhao se află lungmetrajul "Eternals", lansat în 2021 şi inspirat din universul benzilor desenate Marvel, precum şi "The Rider", ce spune povestea unui cowboy care încearcă să îşi reia activitatea după o accidentare aproape fatală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.