Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a fost filmat în timp ce se ceartă cu fanii, după un concert: 'Nu țipa la mine!'

radiovacanta.ro
Coldplay

Chris Martin, solistul trupei Coldplay a fost filmat în timp ce se ceartă cu fanii, după un concert. ”Nu țipa la mine!”, explica muzicianul nervos, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei, anunță MEDIAFAX.

Chris Martin solistul trupei Coldplay a fost surprins într-o înregistrare video în timp ce își vărsa nervii în fața unui unui grup de fani care l-au așteptat în fața teatrului Hollywood Palladium după un spectacol.

Citește și: Inspecția Muncii a desfășurat 121.273 de controale și a aplicat amenzi de 127 milioane de lei în 2019

Fanii l-au întâmpinat pe Chris Martin după concertul caritabil pe care trupa sa l-a susținut în Los Angeles. Oamenii încercau să obțină autograful muzicianului.

Martin le-a spus fanilor că sunt prea agresivi, și să învețe mai întâi să roage frumos: "hai să ne tratăm cu decență unul pe celălalt, oricum toate autografele astea ajung pe eBay", a mai spus Chris Martin.

Trupa Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, și îi are componență pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" și "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte Grammy și șase MTV Video Music Awards.

Citește și: EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Piesele Coldplay se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.