Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cine este unul dintre protestatarii reținuți de polițiști: filmul cu el este VIRAL pe rețelele de socializare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi piața victoriei

Parchetul de pe lângă Tribunalul București anunță că a solicitat reținerea pentru 30 de zile pentru doi protestatari din Piața Victoriei, ca urmare a violențelor împotriva jandarmilor. Unul dintre cei arestați este bărbatul care a lovit un jandarm cu piciorul în partea superioară a corpului, imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare.

Citește și: AriaDNA şi 'firul scurt'. Se anunţă CUTREMUR în justiţie

”În cauza având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații S.T. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii și liniștii publice și C.M.G. pentru săvârșirea infracțiunii de uz de arma fără drept.

Probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

1. Inculpatul S. T., în timp ce se afla în public, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii de protest, alături de numeroşi alţi indivizi, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i o lovitură cu piciorul în zona superioară a corpului.

Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.