Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ciolacu oferă noi detalii despre taxarea proprietăților: 'O să fie în funcție de valoare. E vorba de ce iei în calcul!'

YouTube
Marcel Ciolacu

Taxarea proprietăţilor nu va fi una mai mare, ci în funcţie de valoarea acestora, respectiv de grila notarială, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul PSD, informează Agerpres.

Întrebat la Parlament dacă coaliţia de guvernare ia în discuţie o taxare mai mare pentru proprietăţi, Ciolacu a arătat că este în discuţie o taxare în funcţie de valoare. "Nu e o taxare mai mare, să fie o taxare după grila notarială în funcţie de valoare. Este în discuţie. În funcţie de valoare. Nu creşte nimic, e vorba ce iei în calcul - care este baza. Aceste sume vin la autorităţile locale şi se dezvoltă autorităţile locale cu aceste sume. (...) Conform grilei notariale, se ia în acel moment un reper în ceea ce priveşte impozitarea", a precizat Ciolacu.

El a adăugat că este vorba despre măsuri aflate deocamdată în discuţie. "Important este că discutăm de măsuri pe care le vom lua peste 6 luni. Deci, cu alte cuvinte, această coaliţie şi acest guvern au în discuţie şi ceea ce se întâmplă în acest moment de zi cu zi, dar creăm şi ceva predictibil pentru perioada următoare", a menţionat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.