Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Claudiu Târziu anunță deznodământul moțiunii de cenzură: 'Văd că lipsesc unii parlamentari PSD'

Facebook
Claudiu Târziu

Claudiu Târziu a taxat moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului Florin Cîțu! Liderul AUR a considerat-o neserioasă și a precizat și că nu toți parlamentarii social-democrați sunt la serviciu, așa cum promitea Marcel Ciolacu.

”Domnul premier Cîţu provoacă în plen tranşarea alegerilor interne din PNL la votul pentru moţiune. Ne bucurăm foarte mult şi sperăm ca ai domniei sale colegi să răspundă acestei provocări şi să voteze căderea Guvernului. PNL sfidează PSD. Și aici și în alte părți. E firesc să o facă pentru că PSD a sprijinit guvernul PNL și anul trecut, și anul asta, cu votul PNRR. Am pus două condiții pentru a vota această moțiune: textul să fie serios și PSD să meargă până la capăt. Văd că lipsesc unii parlamentari PSD.

Citește și: Sorin Grindeanu s-a DEZLĂNȚUIT în Parlament: Barna, penalul de tip nou, obligat să își înghită propriile lozinci

Dacă vrem să scăpăm de acest guvern, trebuie să votăm această moțiune. Votăm pentru căderea Guvernului care sperăm să îşi cânte astăzi cântecul de lebădă.”, a declarat Claudiu Târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.