Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Comemorare IMPRESIONANTĂ făcută de fanii FC Nantes pentru Emiliano Sala: clubul a fost amendat cu 21000 de euro

Twitter
Emiliano Sala, Nantes

Clubul FC nantes a primit două amenzi, în valoare totală de 21.000 de euro, pentru că fanii au folosit torţe şi fumigene pentru a-l comemora pe jucătorul Emiliano Sala, decedat într-un accident aviatic, informează lefigaro.fr. LFP a explicat că amenzile au fost unele reduse, pentru că gruparea i-a identificat pe cei care au apelat la mijloace pirotehnice şi pentru că instanţa disciplinară a ţinut cont de contextul incidentelor, informează News.ro.

Citește și: Gheorghe Hagi a anunțat meciul DECISIV pentru Viitorul Constanța: 'Adversarul este într-un progres evident'

"Folosirea de mijloace piroitehnice pe stadioae este interzisă de lege. Acestea sunt foarte periculoase (pot arde la o temperatură de 1.700 de grade) şi provoacă în fiecare sezon răni foarte grave celor care le folosesc şi persoanelor din apropiere. După ce a ascultat explicaţia clubului FC Nantes, care a întreprins măsuri reale pentru a-i identifica pe cei care au aprins aceste fumigene, şi după ce a ţinut cont de contextul întâlnirii Nantes - Saint-Etienne, Comisia de disciplină a LFP, care acţionează idnependent, a sancţionat clubul cu o amendă redusă faţă de baremul obişnuit", a precizat liga profesionistă din Franţa, într-un comunicat.

FC Nantes a primit o amendă de 16.500 de euro pentru folosire de mijloace pirotehnice şi aruncarea de obiecte la meciul împotriva fromaţiei Saint-Etienne, disputat la 30 ianuarie, primul jucat după dispariţia fostului atacant al "canarilor", la 21 ianuarie, şi 4.500 de euro pentru aceleaşi incidente la întâlnirea cu Nimes, din 10 februarie, desfăşurată la trei zile după anunţul oficial al decesului fotbalistului argentinian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.