Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Controversatul protestatar Ceaușescu s-a dus peste Ion Iliescu, în vila din Primăverii: A invervenit Poliția

Protestatarul Marian Moroșanu, poreclit ”Ceaușescu”, a fost, luni, la casa unde locuiește fostul președinte Ion Iliescu, după anunțul că fostul șef de stat a fost trimis în judecată în Dosarul Revoluției din decembrie 1989,alături de Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, fost şef al Aviației Militare.

"Vei fi găsit vinovat! Nu vei scăpa! Să ne spui și nouă cum de meriți tu atâta protecție? Din banii cui?", a strigat manifestantul la ușa locuinței lui Ion Iliescu.

Citește și: Reușită pentru Gigi Becali! Ce promisiune i-a făcut fina sa, Gabriela Firea

Protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut și sub porecla de „Ceaușescu”, a montat, în noaptea de duminică spre luni, și un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din București al partidului. Acesta a filmat toată acțiunea și a postat video pe contul său de Facebook. Pe vasul de toaletă, care conținea și un sul de hârtie igienică, era inscripționat un mesaj obscen la adresa formațiunii conduse de Liviu Dragnea, potrivit imaginilor filmate de protestatar.

El nu este la prima acțiune de acest fel. Pe 1 aprilie, când Ion Iliescu a fost internat în spital din cauza unei afecțiunii cardiace, protestatarul Marian Moroșanu a fost la spitalul unde era fostul președinte, încercând să-i aducă acestuia o pereche de cătușe. Manifestantul a făcut atunci un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu București.

Citește și: Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului

Un alt incident a fost la începutul lunii februarie, când „Ceaușescu” l-a huiduit pe Liviu Dragnea, după ce a ieșit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Acesta i-a strigat lui Dragnea „la pușcărie!”. În replică liderul PSD a răspuns: „La pușcărie să mergi tu, securilă”.

Citește și: Vești bune! Angajații vor putea avea parte de majorări salariale – Cine sunt beneficiarii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.