Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Criminalul de la Onești și-a PREMEDITAT dublul asasinat: 'Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!'

criminal onești Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani, care a ucis doi muncitori ce lucrau la apartamentul pe care l-a pierdut în instanță, a avertizat din anul 2018 că va comite ceva cumplit, dacă autoritățile nu vor lua măsuri în cazul său.

În 2018, el dezvăluia, într-o filmare intrată în posesia Bugetul.ro, că, în anul 2010, în momentul în care familia sa a fost evacuată din apartamentul din Onești, fiica sa a fost amenințată cu pistolul.

Mai mult, spunea Gheorghe Moroșan, dacă autoritățile nu vor lua măsuri, având în vedere că familia sa a fost amenințată cu armă de foc, va răspunde cu armă de foc.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„(…) S-au prezentat la apartamentul mai sus-menționat cu ordin de evacuare. El a trecut la bruscări și amenințări, atât el, numitul Tabarcea, cât și Butnariu David. La aceste amenințări au participat și jandarmii. Unul din jandarmi, pe nume Pelin Ion, a scos pistolul din dotare și i-a pus pistolul la cap fiicei mele, că, dacă nu părăsește apartamentul, o împușcă.

În acel moment, i-a pus cătușele la mână și a dat-o afară forțat din apartament”, spunea, la acea vreme, Gheorghe Moroșan.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc, dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Asta am vrut să vă spun, iar dacă vreți luați măsuri. Dacă nu, o să luați mai târziu.

Vă rog, luați măsuri urgente!”, a avertizat, în 2018, Gheorghe Moroșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.