Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cruzime FĂRĂ MARGINI din partea romilor din Vaslui: au chinuit și omorât un struț; totul a fost transmis pe Facebook

Mai mulți romi din județul Vaslui s-au filmat în timp ce fugăresc și omoară un struț. Incidentul s-a produs înainte de Anul Nou, iar imaginile au fost transmise în direct pe Facebook. Poliția a început o anchetă, relatează Mediafax.

Incidentul s-a produs înainte de Anul Nou într-o gospodărie din orașul vasluian Murgeni. Romii care filmează cer de mai multe ori ca imaginile să fie distribuite pe rețelele de socializare și povestesc că au plătit mulți bani pe struț. „Fraților nu mințim, 500 de euro a costat” se aude o voce.

Romii cer binecuvântarea divinității și spun că nu ar vrea să taie struțul, dar că nu pot refuza asemenea bucurie. La sacrificarea struțului participă numeroase persoane, inclusiv copii. Imaginile au ajuns și la Poliție care a deschis o anchetă.

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

„Persoane din Murgeni au taiat un struț și au filmat scenele. A fost sesizată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. În funcție de decizia lor vom decide ce este de făcut. Și noi facem o anchetă, incidentul s-a produs înainte de anul nou. Nu s-a luat încă nicio măsură”, au explicat, la solicitarea Mediafax, reprezentanții IPJ Vaslui.

Mai multe persoane care au văzut imaginile au sesizat autoritățile. Filmarea poate fi văzută aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.