Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cum a reacționat Klaus Iohannis la candidatura pe listele PNL a unui fost ministru din Guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
viorel ilie

Președintele Klaus Iohannis le-a spus jurnalistilor luni, la Palatul Cotroceni, să întrebe la PNL de ce pe listele partidului la parlamentare apare un fost ministru din guvernările PSD-ALDE pentru care Senatul a respins cererea de urmărire penală.

Viorel Ilie, fost ministru în guvernările PSD-ALDE, a trecut recent la PNL și figurează pe lista candidaților PNL Bacău la alegerile parlamentare, pe locul 2 la Camera Deputaților. În 2017, DNA a cerut Parlamentului urmărirea sa penală, însă Senatul a respins cererea procurorilor.

Întrebat dacă mai este credibil, în acest context, mesajul său anti-PSD si pro-justiție în condițiile în care PNL, partidul prezidențial „promoveaza in Parlament traseisti cu suspiciuni penale”, Klaus Iohannis a răspuns:

„Mesajul meu (impotriva racolarii de catre PNL a unor primari PSD) a fost mesajul politicianului Klaus Iohannis si al Presedintelui. Nu mi-am schimbat opinia. V-am promis ca s-a cam terminat cu racolarea si s-a terminat dupa cum am vazut cu totii. Deci nu au mai existat racolari, cooperari si asta este un fapt. Deci am spus, am avertizat, lucrurile s-au oprit atunci cand a fost nevoie. Mai departe, veti putea sa aflati de la PNL foarte in detaliu cum s-au facut listele. Listele s-au facut cu oameni din PNL. Acuma, va rog sa luati datele de la sursa principala, de la PNL”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.