Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloş, după tragedia de la Constanța: 'Accidentul de ieri ne-a arătat încă o dată deriva în care ne aflăm'

ciolos congres

Preşedintele ales al USR PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat sâmbătă, în deschiderea lucrărilor Congresului acestei formaţiuni, că "accidentul" de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa a arătat încă o dată "deriva în care ne aflăm", potrivit agerpres.ro.

"Nu pot să nu rămân cu gândul la accidentul de ieri, care ne-a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, deriva în care ne aflăm şi în care ne menţinem de câţiva ani, fără să găsim încă traiectoria pe care simţim că creştem. Şi nu pot să nu-mi amintesc în aceste momente că în 2015 am ajuns în fruntea unui guvern care trebuia şi atunci să înfrunte realitatea, la fel de tragică, a accidentului de la Colectiv", a spus Cioloş.

Citește și: Klaus Iohannis, PRIMA REACȚIE după incendiul de la Constanța: Zi de doliu. O nouă dramă. Statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală

Şapte pacienţi au murit, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Întregul spital, unde erau internaţi 125 de pacienţi, a fost evacuat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.