Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloş: 'Obiectivul nostru este să fim pregătiţi pentru 2024, să devenim principalul partid pe dreapta'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că obiectivul pentru 2024 este ca USR PLUS să devină principalul partid pe dreapta şi că, până atunci, vor trebui construite filiale noi şi întărite organizaţiile existente, potrivit news.ro.

”Obiectivul nostru este să fim pregătiţi pentru 2024, să devenim principalul partid pe dreapta. Asta înseamnă că trebuie să creştem partidul, să-l întărim şi din punct de vedere al vocii publice şi din punct de vedere al numărului de membri. Asta înseamnă să consolidăm filialele, să construim filiale noi, să aducem membri noi, să ne organizăm, astfel încât aleşii noştri la nivel local, consilieri locali, judeţeni , primarii să primească mai mult sprijin din partea partidului, pentru că ei sunt vocea USR PLUS”, a precizat, duminică, Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă.

Citește și: Cristian Diaconescu, despre afirmația lui Iohannis că 'statul a eșuat': 'Această declaraţie nu poate fi lăsată la voia întâmplării'

El a afirmat că partidul îşi va stabili în următoarea perioadă o strategie, în funcţie de decizia rămânerii la guvernare sau de intrarea USR PLUS în opoziţie.

”Vom vedea în următoarea perioadă dacă reintrăm la guvernare sau intrăm în opoziţie. În funcţie de asta vom vedea cum ne organizăm prezenţa publică la nivel naţional ca să putem să ne susţinem prin pârghiile pe care le vom avea fie doar în Parlament sau fie în Parlament şi în guvern”, a mai declarat liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.