Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna îl mitraliază pe Florin Cîțu, la Congresul USR-PLUS: România are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier e prea mare

uba.ro
Florin Cîțu Dan Barna Guvern

Dan Barna a rămas membru simplu în USR-PLUS, după ce a pierdut cursa pentru șefia formațiunii în fața lui Dacian Cioloș. La Congresul de la Romexpo, Barna l-a atacat iar pe Florin Cîțu, căruia îi dorește să fie demis prin moțiunea de cenzură depusă de PSD.

”Din păcate, în momentul de faţă, România are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier este prea mare şi sper, şi sunt încrezător, că lucrul acesta se va încheia şi vom putea să încheiem o criză de care România nu avea nevoie. Vom putea să încheiem o criză inutilă şi absurdă care a fost creată de un singur om pentru o ambiţie personală ridicolă şi sper să revenim cât mai repede, de marţi încolo, în logica aceasta de guvern responsabil pentru România şi nu pentru mizele personale ale unui cetăţean.

Citește și: VIDEO Dacian Cioloș dă semnal pentru Florin Cîțu: 'Discuțiile cu PNL vor trebui să fie pragmatice și factuale. Suntem gata să ne asumăm răspunderea'

Cred că dacă e să vorbim de reforme, asta nu se poate face decât cu USR PLUS. Dacă e să vorbim de infrastructură, după 30 de ani de proiecte desenate prin birouri, asta nu se poate face decât cu Cătălin Drulă, dacă este să vorbim de fonduri europene avem nevoie de Cristi Ghinea, dacă este să vorbim de reforme în sănătate, avem nevoie de Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. (...) Am promis că USR PLUS va aduce o altă ligă de politicieni, a promis să primenească clasa politică din România și face acest. Vrea să spun că sunt aici și voi rămâne aici. Împreună am reușit să facem un proiect căruia nimeni nu-i dădea șanse. Sunt alături de Dacian Cioloș de a duce mai proiect mai departe”. Sunt convins că în 2024 avem președintele României și vom guverna țara.”, a spus Dan Barna.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, către Klaus Iohannis: 'Ești șeful statului, așa se numește. Și tu spui că statul a eșuat? Despre tine nu spui nimic?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.