Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna recunoaște că NU se înțelege cu Klaus Iohannis și că intervine în guvernare: 'Pe unele subiecte avem puncte de vedere diferite'

Inquam Photos / Octav Ganea
Cotroceni Barna Iohannis

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte al USR PLUS, afirmă că are o relaţie "corectă şi echilibrată" cu Klaus Iohannis, dar pe unele subiecte au puncte de vedere diferite.

"Există şi au existat - în ultimele luni, fiind şi vară, nu a mai fost cazul, dar a existat, în primele luni, o întâlnire cel puţin lunară cu preşedintele în care discutam despre agenda curentă. Sunt convins că, odată cu începerea activităţii parlamentare, lucrul acesta se va relua. Am o relaţie şi personală şi instituţională corectă şi echilibrată cu preşedintele. Sigur că pe unele subiecte avem puncte de vedere diferite, cum e normal într-un sistem politic democratic şi funcţional", a declarat Barna, la TVR1.

Citește și: VIDEO Dan Barna anunță 'pomeni' pentru cei care se vaccinează: Revine 'suta' făcută celebră de Ceaușescu

El a precizat că nu a simţit vreodată din partea preşedintelui să fi intervenit în vreun subiect, în alt mod decât pentru a-şi exprima punctul de vedere.

"Preşedintele intervine sau a intervenit mai degrabă ca punct de vedere. Nu pot să spun că am simţit vreun moment că ar interveni preşedintele într-un subiect. Mesajul preşedintelui, aşa cum l-am perceput în fiecare întâlnire, era acela în care eram îndemnaţi la responsabilitate şi la înţelegerea faptului că România nu are astăzi altă opţiune decât această coaliţie", a adăugat Dan Barna.

Citește și: VIDEO - Dan Barna, acuzații GRAVE împotriva UDMR: 'Ne destructurăm ca stat dacă avem o astfel de logică. Coaliţia nu funcţionează în acest subiect al justiţiei' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.