Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna vrea o nație de turnători: Le cere românilor să îi toarne pe cei care au certificate false de vaccinare

gov.ro
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna afirmă că a văzut informaţii apărute în spaţiul public conform cărora unii dintre cei care ar trebui să asigure vaccinarea anti-COVID ar fi aruncat serul, dar au eliberat certificatele de vaccinare, el subliniind că nu are date oficiale conform cărora acest lucru s-a întâmplat. Dan Barna face apel la persoanele care au informaţii că acest lucru ar fi real să se adreseze imediat instituţiilor statului, el considerând că o astfel de situaţie, dacă există, este extrem de gravă.

"Dacă ştiţi, sau puteţi să confirmaţi o situaţie reală în care o persoană sau mai multe nu s-au vaccinat şi au primit certificate dintr-un anumit punct de vaccinare, vă rog mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie şi semnalaţi acest lucru. Este un fapt foarte grav pentru că, pe de o parte, datele despre vaccinare nu mai sunt credibile şi, în egală măsură, persoane care se pretind a fi vaccinate riscă să devină persoane care răspândesc boala, pentru că cineva care face asta - evident, intenţionat, că nu faci din greşeală - va continua să pretindă că este vaccinat, pentru că va pretinde că are certificat”, a afirmat Dan Barna, miercuri seară, la TVR.

Citește și: VIDEO Dan Barna recunoaște că NU se înțelege cu Klaus Iohannis și că intervine în guvernare: 'Pe unele subiecte avem puncte de vedere diferite'

El a precizat că este "de neacceptat" ca persoane care nu s-au vaccinat să primească certificat, catalogând situaţia drept una extrem de gravă.

Conform lui Barna, astfel de faptă reprezintă infracţiune.

Citește și: VIDEO Dan Barna anunță 'pomeni' pentru cei care se vaccinează: Revine 'suta' făcută celebră de Ceaușescu .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.