Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dorin Cioabă, autointitulat regele romilor, după moartea Reginei Elisabeta a II-a: 'A fost și Regina noastră'

F. P.
rfi.ro
Dorin Cioabă

Daniel Cioabă, autointitulat regele romilor, a transmis un mesaj după vestea tristă a morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Regele Cioabă a transmis condoleanțe poporului englez pentru suferința trăită. A spus, de asemenea, că Regina Elisabeta a II-a a fost și regina lor, a romilor, fiindcă au învățat foarte multe lucruri de la ea.

Casa Internațională a Romilor transmite condoleanțe poporului englez pentru marea suferință pe care aceștia au primit-o în urma morții Reginei Angliei. Vreau să știe tot poporul și întreaga comunitate din lume că romii sunt alături de poporul englez în această mare suferință prin care ei trec. Casa Regală Internațională transmite sincere condoleanțe, iar în semn de respect pentru monarhia englezească, Casa Regală a arborat steagul romilor în bernă, steagul Uniunii Internaționale a Romilor.

Noi, toți romii, o deplângem pe Regină, a fost și Regina noastră. Am învățat multe lucruri de la ea. Monarhia nu va mai fi ce a fost fără Regina Angliei. Vom vedea ce ne va rezerva timpul în viitor, dar vreau să știți cu toții că Monarhia fără Regina Angliei va avea mult de suferit. Romii suferă și trei zile va sta acest steag ca semn de respect și prețuire pentru cea care a fost Regina Angliei. Condoleanțe și doresc să-l felicit pe noul Rege al Angliei și doresc să lucrăm împreună după ce se va instala”, a spus Daniel Cioabă într-un clip video postat pe TikTok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.