Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO După Ludovic Orban și Rareș Bogdan, încă un PNL-ist calcă pe 'bec': petrecere cu dedicații, băutură, horă și manele pentru un candidat PNL

airnightclub.net
night club noapte

Reprezentanții PNL mai fac o gafă, în plină pandemie de Covid-19. Marcel Deac Iancău este omul pe care mizează PNL Timiș la alegerile locale pentru Primăria Giarmata din Timiș. Întâlnirea liberalului cu tinerii, în precampanie electorală, s-a făcut undeva în câmp, la o casă de lângă balta din Giarmata, la vreo doi-trei kilometri de comună. Au sfârâit micii pe grătare, au clocotit ceaunele, a curs berea, s-au încins hore și s-au făcut dedicații fără număr pe ritmuri de manele. De altfel, se poate observa și din imaginile video obținute de jurnaliști că oamenii joacă în horă și stau în grup, informează Tion.ro.  A ajuns în cele din urmă și poliția, care i-a amendat pe petrecăreți.

Tinerii au încins hore și au dansat până după miezul nopții, când petrecerea a  fost spartă de poliție. Oamenii legii au ajuns după sesizări la 112, la Poliția Locală și la Telverde pentru coronavirus, unde s-a spus că la party-ul de la Giarmata nu se respectă măsurile de distanțare socială.

Contactat de jurnaliștii de la TION.RO, candidatul PNL la Primăria Giarmata a spus senin că el este la mare și că nu are știință de vreo petrecere organizată în numele lui. Cu toate că există filmulețe în care se aud dedicații pentru el, iar un cititor le-a sesizat că a și vorbit la microfon și s-a întâlnit cu poliția. „Nu am făcut niciun party, eu sunt la mare acum. Da da, sunt la mare. Asta nu înseamnă că eu trebuie să fiu prezent, poate au plătit. Chiar nu știu de așa ceva, sunt candidatul, dar eu sunt la mare”, ne-a spus Marcel Iancău. Întrebat dacă a fost organizată o petrecere în numele lui, candidatul PNL la Primăria Giarmata a închis telefonul.

Organizatorul petrecerii, un bărbat de 46 de ani, a fost amendat cu 5.000 de lei de către IPJ Timiș.  „Azi-noapte, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la o locație din Giarmata a avut loc o petrecere în aer liber fără respectarea prevederilor legale, la care a participat un număr mare de persoane. În urma verificărilor efectuate, organizatorul de 46 de ani a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei conform Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș. Amenda s-ar fi scris chiar pe numele candidatului PNL Marcel Iancău, care spune că nu are habar de vreo petrecere și că se relaxează la mare, deși în aceeași zi a fost văzut împărțind pliante electorale prin comună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.