Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Edi Iordănescu, despre implicarea politicului în numirea sa: 'Dacă politicul s-ar fi implicat, înseamnă că politicul funcționează și face și lucruri bune'

Facebook
Edward Iordănescu

Edward Iordănescu, 43 de ani, a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024. Numirea lui Iordănescu vine după ce Naționala a mai avut un cuplu tată-fiu pe bancă: Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu urmați de Anghel Iordănescu și Edward Iordănescu.

Fiul fostului senator a discutat, la instalare, și despre zvonurile că tatăl său, om politic și general al Armatei Române, s-ar fi implicat pentru ca acesta să fie numit selecționer.

Citește și: E OFICIAL: Edward Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României

”Am fost susținut de americani. De când sunt activ în fotbal, de 12 ani, am fost implicat în mai multe proiecte, am antrenat constant. Cred că în 12 ani puterea politică s-a schimbat de vreo 20 de ori, nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine, nu cred că toată lumea s-a preocupat să mă susțină pe mine. Cine susține asta, îmi aduce un afront. Toate echipele pe care le-am preluat au mers în sus. Nu s-a întâmplat să preiau o echipă și să o las mai jos decât unde am preluat-o. Cine susține acest lucru e lipsit de o logică elementară sau e rău intenționat. În fotbal nu poți să păcălești. Dacă politicul s-ar fi implicat, înseamnă că politicul funcționează și face și lucruri bune.”, a spus Edi Iordănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.