Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Elevii de la Scoala Sanitară Postliceală Fundeni au donat pentru copiii de la Secţia de Onco-Hematologie Pediatrică din cadrul Institutului Clinic Fundeni

Elevii de la Scoala Sanitară Postliceală Fundeni au organizat, în acest an, Târgul Dorințelor. Tinerii au dat startul evenimentelor care au avut ca scop general promovarea solidarităţii dintre oameni, a bucuriei de a dărui, având ca obiective atragerea de cât mai mulţi vizitatori şi vânzarea unui număr cât mai mare de elemente decorative şi dulciuri hand made, iar fondurile strânse au fost donate Secţiei de Onco-Hematologie Pediatrică din cadrul Institutului Clinic Fundeni.

Într-o atmosfera plină de voie bună, cu miros de scorţişoară, turtă dulce şi plăcinte de tot felul, elevii au dat dovadă de o mobilizare incredibilă, alături de spiriduşii lui Moş Crăciun și cadrele didactice.

83 de copii internaţi în cadrul Secţiei de Onco-Hematologie Pediatrică din cadrul Institutului Clinic Fundeni au primit vizita spiriduşilor Moşului, cărora li s-au alăturat colindătorii Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, fondat și dirijat de arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale din București.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.