Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Explicații HALUCINANTE ale Jandarmeriei, după scenele care au ȘOCAT bucureștenii, în metrou: 'A fost o intervenție oportună, legitimă'

jandarmi metrou

Zeci de jandarmi, echipați ca de lupte de stradă, au intervenit, vineri, în stația de metrou Ștefan cel Mare, într-o garnitură de tren, unde au luat la bătaie un grup de tineri. Se pare că aceștia erau susținători ai CSA Steaua și urmau să meargă la un meci cu Dinamo B, în Liga III. Jandarmii i-au rupt în bătaie pe steliști, producând panică printre bucureștenii care erau în garnitura de tren.

Jandarmeria București a explicat că intervenția a fost una legală și oportună, pentru că steliștii erau înarmați și luaseră cu ei în metrou și doi jandarmi.

Citește și: Dan Barna, mesaj dur: ‘Această butaforie al domnului Tudorache trebuie privit în prisma propagandei politice’

”Au fost exercitate violențe asupra forțelor de ordine. Cei 100 de suporteri steliști au tras cu ei în tren și 2 jandarmi, iar colegii noștri au decis să intervină. Aveam indicii că asupra suporterilor erau arme albe, torțe și materiale pirotehnice, ceea ce am și găsit, ulterior. A fost o intervenție oportună, legitimă și așa s-a decis să se intervină. Două grupuri rivale plănuiseră să se întâlnească, în spațiul public, și să aibă o răfuială. Oamenii erau în pericol.”, a spus Alexandru Iacob, purtător de cuvânt Jandarmeria București, la Realitatea PLUS.

Citește și: DNA a decis: ‘Fostul director ‘Unifarm’ va fi judecat pentru săvârşirea infracţiuni de luare de mită’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.