Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO EXPLICIT Câți oameni a reușit PSD să aducă în Piața Victoriei

stiripesurse.ro
mitingul PSD

Aceasta a fost dilema zilei de ieri. Cifrele avansate au variat în funcție de interesul celui cu care te consultai. Antena 3 apropiată de evenimentul de ieri a anunțat în jur de aproape jumătate de milion (430.000 de participanți), cifră pomenită și de liderul PSD Liviu Dragnea la sfârșitul manifestarii. Alte surse au avansat cifre mult mai mici: Digi 24 - 120.000, Agerpres - 130.000, iar alte media independente au mers pe c.ca 150.000 de participanți. În fapt nimeni nu știe clar în afară probabil de forțele de ordine care însă au anunțat de la început că nu vor comunica cifre pentru a nu se spune că se introduc în jocul propagandei ambelor părți.

Liviu Dragnea vorbește despre revocarea lui Kovesi după mitingul PSD și avertizează: 'Dacă o să-i mai chem o dată, o să vină un milion'

Cert e că social-democrații au vorbit inițial de 1 milion de persoane care urmau să vină la protest. Ulterior cifra a tot scăzut la 500.000, apoi la 400.00 și în final autorizația a fost cerută pentru 200-250 de mii de persoane.

STIRIPESURSE.RO vă pune la dispoziție un clip video filmat dintr-o poziție care surprinde întreaga piață și vă lasă să estimați singuri numărul de participanți:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.