Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Panică în Emirate: Vizitatorii sunt evacuați din Dubai Expo, în urma unor posibile explozii/ Agențiile israeliene acuză Iranul de informații false

Radu Pop
khaleejtimes.com
dubai expo

Martori oculari spun că mai multe explozii au avut loc duminică la Dubai Expo, în Emiratele Arabe Unite, relatează presa străină. Toate persoanele aflate în clădire sunt evacuate de urgență, anunță agenții de presă apropiate Iranului./ Ulterior agenții israeliene au acuzat Iranul de răspândire de informații care să producă un climat de frică exact cu ocazia unei vizite istorice a președintelui Israelului în UAE.

Dubai Expo este un centru expoziţional situat la periferia sudică a Dubaiului și găzduiește prima expoziţie mondială din Orientul Mijlociu. Peste 800 de ingineri, tehnicieni şi specialişti în construcţii au fost implicaţi în construcţia domului, care este cea mai mare suprafaţă din lume pentru proiecţii laser la 360 de grade.

Incidentul apare în contextul în care preşedintele israelian Isaac Herzog se află într-o vizită de stat în Emiratele Arabe Unite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.