Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Familia lui Bob Marley a lansat o versiune reinterpretată a piesei One Love

www.allmusic.com
Bob Marley

Membrii familie Marley au lansat o versiune reinterpretată a ultimului imn emblematic al lui Bob Marley, piesa „One Love”, pentru a susține demersurile UNICEF în sprijinul copiilor afectați de COVID-19. Piesa va fi disponibilă pe toate platformele mari de streaming, relatează Mediafax.

Citește și: Doliu în România! Un actor celebru din filmele 'Toate pânzele sus' și 'Nea Mărin miliardar' a murit: a fugit de comuniști și a fost umilit în democrație

Toate fondurile provenite din difuzarea acestei piese și din activitățile conexe vor susține în mod direct campania „Reimagine” și vor ajuta UNICEF să răspundă nevoilor imediate prin distribuirea de săpun, măști, mănuși, kituri igienice, echipament de protecție și informații salvatoare de vieți, copiilor și familiilor lor.

De asemenea, banii vor fi folosiți pentru susținerea eforturile de refacere pe termen scurt, inclusiv prin susținerea sistemelor de educație, protecție și sănătate.

La înregistrarea piesei au contribuit Stephen, Cedella și Skip Marley.

Piesa și videoclipul sunt lansate în anul în care se celebrează 75 de ani de la nașterea lui Bob Marley și include artiști și muzicieni din mai multe țări.

„One Love a fost compusă ca apel la solidaritate globală, într-o vreme când lumea era divizată, într-un mod asemănător celui actual. Și totuși, doar unindu-ne sub forma unei singure iubiri și inimi putem înfrânge acest virus, ne putem proteja copiii și putem face din lume un loc mai drept și egal”, a spus Cedella Marley.

La rândul său, Skip Marley a subliniat că înregistrarea acestei piese cu atât de mulți muzicieni extraordinari din întreaga lume „este o adevărată binecuvântare”.

Videoclipul piesei este o compilație de imagini filmate în întreaga lume, inclusiv imagini ale copiilor de la Fundația Ghetto Youths, o organizație non-profit înființată de Stephen, Damian și Julian Marley.

UNICEF estimează că un număr suplimentar de 6.000 de copii ar putea muri în fiecare zi din cauze ce pot fi prevenite, în următoarele șase luni, pe măsură ce pandemia COVID-19 continuă să fragilizeze sistemele sanitare și să perturbe furnizarea serviciilor.

Prin acțiunile sale, UNICEF a lansat „Reimagine”, un apel de urgență la adresa guvernelor, publicului, donatorilor și sectorului privat pentru a susține demersurile UNICEF de a acționa, a reface și reimagina o lume asediată în prezent de COVID-19.

„One Love este unul dintre cele mai emblematice imnuri ale solidarității. Dar este și o piesă despre copii, despre speranțele și visele lor pentru o lume mai bună, mai unită și egală. Astăzi, în mijlocul unei pandemii globale, este mai important și mai util decât oricând să răspundem apelului lui Bob Marley de a asculta vocile copiilor care își doresc o singură iubire”, a afirmat directorul executiv UNICEF, Henrietta Fore.

Prima difuzare a videoclipului piesei „One Love” a familiei Marley se va face în timpul Show-ului One Love cu difuzare în direct pe contul de TikTok al UNICEF în data de 18 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.