Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu anunță FORȚE 'PROASPETE' în promovarea campaniei de vaccinare, după ce Cioloș a cerut INFLUENCERILOR să intervină

Florin Citu Facebook
Florin Citu vaccin

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a subliniat marţi că toţi românii trebuie să înţeleagă faptul că vaccinarea anti-COVID-19 este soluţia în acest moment.

"Ce vedem în societate, toată lumea spune că nu mai are încredere în politicieni. Noi putem şi Guvernul, dar şi PNL, care a luat o decizie în BEx de a promova campania de vaccinare, noi vom face acest lucru, dar este nevoie de mai mult. E nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment. Este nevoie de toţi liderii din societate. Noi vom discuta, aşa cum am făcut şi până acum, cu prefecţi, primarii noştri, le vom spune în continuare să promoveze campania de vaccinare. Responsabilitatea trebuie să fie şi a noastră individual, pentru că până la urmă trebuie să ne vaccinăm să salvăm viaţa noastră şi pe a celor din jurul nostru", a spus Cîţu după o întâlnire cu parlamentarii liberali. El a subliniat că a promovat încontinuu campania de vaccinare, scrie Agerpres.  Ieri, Dacian Cioloș, lider USR și premier desemnat de președinte, anunța că e nevoie ca în campania de vaccinare să fie implicați și influenceri.

Citește și: SURPRIZĂ Inventatorul vaccinului românesc anticoronavirus s-a INFECTAT: acesta își administrase propriul ser pentru a-l testa

"Cine se simte responsabil şi cine doreşte să ajute această campanie de vaccinare cel mai bine este să nu mai criticăm şi să ne implicăm în a ajuta campania de vaccinare", a mai spus Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.