Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu dă lovitura de grație: Anunță că Gheorghe Falcă a trecut în tabăra lui

Facebook
Ludovic Orban Gheorghe Falca Orban Falca

Florin Cîțu a declarat, joi seara, la TVR 1, că are 36 de filiale județene de partea lui, după o mutare de ultimă oră. Cîțu a anunțat că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a trecut în tabăra lui.

Premierul, candidat la șefia PNL, a precizat că el și-a dorit să candideze la președinția PNL încă de la preluarea mandatului.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu confirmă că prețul la energia electrică va EXPLODA: 'Prețurile cresc și nu mi se pare normal'

”Nu este vorba despre o picătură (n.r. dacă a intrat în cursă pentru că s-a umplut paharul), lucrurile s-au întâmplat normal de când am intrat în politică. Tot parcursul meu politic m-a dus în această direcție. Inamicul meu este PSD, nu am atacat niciun coleg din PNL, niciun coleg din coaliție.

Am și eu o strategie (n.r. când a luat decizia de a candida la șefia PNL). Ideea era. Am plecat la drum cu câțiva colegi, am astăzi alături de mine 35 de filiale, chiar 36. L-am convins pe domnul Falcă. Oamenii au venit alături de mine”, a precizat Florin Cîțu la TVR 1.

Citește și: România are cel mai mare preț al energiei din UE - Cum explică ministrul Finanțelor această situație/ VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.