Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu este decis: România introduce certificatul de vaccinare pentru accesul în diverse obiective pentru ca economia să nu fie închisă

Florin Cîțu nu a știut să explice, joi seara, la TVR 1, ce se va întâmpla cu copiii sub 12 ani care nu se pot vaccina, după ce, de vineri, va fi introdus certificatul de vaccinare pentru accesul în diverse obiective economice, sportive sau de altă natură.

Premierul a precizat că cea mai bună soluție este vaccinarea.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban o face praf pe Alina Gorghiu: Dezvăluiri uluitoare despre femeia pe care Klaus Iohannis a pus-o șefa PNL

”Până acum, România era într-o zonă verde și am reușit să o ținem față de alte țări din Europa. Eu nu vreau să închid economia. E un instrument pe care îl avem la îndemână și îl putem folosi cu toții.

Nu închidem mall-uri, nu închidem piețe, avem vaccin, putem ține economia deschisă. Certificatul va fi folosit doar unde incidența este de peste 3 la mie. Pe mine mă interesează să rămână toate deschise. Dacă oamenii se vaccinează, nu e nevoie de acest certificat. Este o măsură foarte bună, nu discriminează.

În localitățile cu peste 6 la mie se va face carantină. În unele se poate face mai ușor carantină, în altele nu se poate.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban este all-in: ATAC DEVASTATOR la Klaus Iohannis + îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.