Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîţu îl face praf pe Nicolae Ciucă: 'După ce am plecat eu de la partid, nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar'

citu ciuca citu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, la Profit News TV, că după ce a plecat el de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, lansând un atac violent la adresa lui Nicolae Ciucă, fără să îi rostească numele. Despre votul de astăzi din Parlament pentru majorarea salariilor bugetarilor, Cîţu a precizat că este datoria Ministrului de Finanţe să spună care e sursa de finanţare pentru majorările de salarii şi a menţionat că aşteaptă că PNL să vină cu o soluţie şi pentru mediul privat.

Florin Cîţu a afirmat că proiectele de lege adoptate de camera Deputaţilor, prin care s-au majorat salariile bugetarilor, au un impact bughetar, dar nu îl ştim.

”Este datoria Ministrului de Finanţe să ne spună care este impactul şi sursa de finanţare. Ca membru PNL, pot să vă spun că nu s-a discutat această măsură în interiorul PNL, este o măsură care a fost luată de coaliţie, înţeleg, şi s-a mers mai departe. Nu s-a mai discutat, după ce am plecat eu de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar”, a precizat Cîţu, arătând că Statutul partidului spune foarte clar că măsurile care nu sunt în programul de guvernare, trebuie discutate în PNL.

El a continuat: ”Eu cred că acum, după acest congres, după ce conducerea s-a aliniat, să avem şi aceste discuţii”..

Florin Cîţu a spus că e normal că oamenii vor venituri mai mari, nu putem pune vina pe oameni.

”Eu mă aştept acum, după aceast decizie, ca PNL să vină cu o soluţie şi pentru mediul privat pentru că inflaţia, argumentul pentru care au luat această decizie, îi afectează pe toţi”, a afirmat preşedintele Senatului, amintind că a propus la începutul anului o măsură care creştea veniturile tuturor angajaţilor, şi la privat şi la stat, fără discriminare, şi anume scăderea contribuţiilor, dar ”nu a fost agreată”.

”Datoria PNL este de a-şi ajuta pe toţi românii. (..) Gândiţi-vă ce gândesc cei din sectorul privat, când au auzit această ştire că vor creşte salariile din sectorul bugetar. Se gândesc că vor trebui să muncească mai mult, să plătească taxe mai multe ca să susţină aceste salarii. Vreau să îi văd pe colegii liberali, să ne stângem şi să vedem ce facem noi pentru sectorul privat, pentru că sectorul privat este cel care ne-a votat, noi suntem toţi în Parlament pentru că i-am convins că îi vom reprezenta în Parlament”.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.