Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu spune că a dat LOVITURA cu IMM Invest și vrea să îi împlinească și visul lui Liviu Dragnea: 'Avem în analiză Fondul de Investiții'

Inquam Photos / George Calin
florin citu

Florin Cîțu a anunțat, în ședința de Guvern, că programul IMM Invest merge foarte bine, iar peste 3.000 de întreprinderi mici și mijlocii au luat, deja, banii. În plus, ministrul de Finanțe a precizat că Fondul de Investiții, marele vis al lui Liviu Dragnea, este pe cale să prindă realitate. În urmă cu câteva zile, Ludovic Orban anunțat că Guvernul are suma de 100 de milioane de euro, dar vrea să mai strângă alte 200 de milioane de euro.

”Am eliminat câteva bariere acum câteva săptămâni, am aprobat ordonanţă de urgenţă, astăzi venim cu hotărârea de Guvern pentru aprobarea normelor. Programul IMM Invest funcţionează foarte bine. Deja am ajuns la 3.083 de companii care au luat finanţare. (...) Asta înseamnă că din plafon s-au consumat 2,45 miliarde de lei, deja. Se vede clar că ritmul s-a accelerat şi discuţia pe care am avut-o cu sistemul financiar-bancar şi faptul că am eliminat din bariere, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi (...) sper să depăşim în două săptămâni 10.000 de companii. La rectificare, dacă e nevoie, vom rectifica plafonul la IMM Invest.

Avem în analiză Fondul de Investiții, am văzut deja un draft.”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.