Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Fly Project a lansat melodia 'Don Reggaeton'

Fly Project

Fly Project a lansat, joi, melodia ''Don Reggaeton'', o piesă plină de culoare, de ritm şi bucurie, informează un comunicat al Roton Music transmis AGERPRES.

"Don Reggaeton e piesa-n care uităm de noi, ăia grinch, posomorâţi sau îngânduraţi, şi ne regăsim pe noi, ăia faini, oricând gata să ne 'urcăm pe mese', să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea şi mă bucură în continuare la fel de tare, iar acesta este semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictiseşte foarte repede de lucruri şi vrea tot timpul chestii noi. Aşadar, 'Don Reggaeton' aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea", a declarat Tudor de la Fly Project despre noua sa piesă.

Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip.

"Am mai lucrat cu aceeaşi echipă, de la NGM, pentru videoclipul 'Millerba', ne-am potrivit ca viziune şi stare şi iată că am ales să lucrăm din nou împreună. Nu am mai filmat de ceva timp pe chromă, dar îmi place că ai libertate, poţi să te joci şi să fii creativ", a spus Tudor despre videoclipul piesei.

Piesa şi videoclipul au fost lansate simultan în toată lumea, pe toate platformele muzicale şi magazinele digitale, informează Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.