Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fost ministru al Justiției: 'Nicușor Dan ar trebui săltat de Parchetul General, de DNA, de toți procurorii pentru mizeriile pe care le-a făcut'

Andreea Alexandru/Mediafax
Nicușor Dan

Nicușor Dan este vizat de un denunț depus la DNA, în care apar ca probe câteva înregistrări audio. Fost ministru al Justiției, Titus Corlățean este de părere că pentru tot ceea ce a apărut în spațiul public, mai ales în ultima perioadă, despre candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria București, Nicușor Dan ar trebui săltat de DNA.

Corlățean consideră că ceea ce a făcut Nicușor Dan este o ”rușine”, iar pe cei de la USR și PLUS îi numește ”neomarxiști”.

Citește și: Sondajul care aruncă-n aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan! USR, peste PNL!

"Nicușor Dan ar trebui săltat de Parchetul General, de DNA, de toți procurorii din România pentru mizeriile pe care le-a făcut, pentru șantajul pe care l-a practicat cu asociațiile lui nonguvernamentale, pentru bani, pentru apartamente, terenuri. O rușine! Asta este puterea PNL, asociații ei neomarxiștii de la USR și de la PLUS", a spus Titus Corlățean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.