Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO + FOTO | Documentarul despre Harry şi Meghan este principalul subiect în ziarele britanice

Netweather
Royal Wedding Harry Meghan

În timp ce primele trei episoade ale serialului documentar despre Harry şi Meghan sunt disponibile încă din această dimineaţă pe Netflix, cuplul ţine prima pagină a ziarelor în Marea Britanie, informează News.ro.

Deloc surprinzător, tabloidele britanice au primit destul de prost primele imagini ale documentarului. Daily Express vorbeşte astfel de „trădare”, în timp ce Daily Star menţionează „Frauda „normală” Netflix”.

Pe prima pagină, The Sun titrează „Wills nu va urmări serialul lui Harry şi Meghan”, referire la Prinţul William şi soţia sa Kate care asiguraseră că nu vor viziona documentarul Netflix.

Critici la adresa presei, acuzaţii de rasism, denunţarea suferinţei generate de „firmă” (referire la familia regală): la trei luni după moartea reginei Elizabeth II, seria cu buget mare redeschide rănile discordiei dintre Sussex şi restul familiei regale, pe care Harry şi Meghan au părăsit-o în 2020, în special din cauza presiunii mediatice din partea tabloidelor britanice, pe care cuplul o descrie drept hărţuire.

Pe lângă mass-media, familia regală britanică urmăreşte cu teamă şi lansarea la nivel mondial a acestei serii de documentare. Potrivit informaţiilor din ziarul The Mirror, la Buckingham a fost activată chiar o unitate de criză pentru a reacţiona rapid la orice nouă acuzaţie care ar dăuna coroanei.

Ultimele trei episoade ale serialului vor fi lansate pe 15 decembrie pe Netflix.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.