Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Furtuna a făcut ravagii în Vâlcea: O mașină a fost luată de viitură, iar două drumuri au fost distruse

captură YouTube
Inundatii golesti

Zeci de gospodării din comuna Goleşti au fost afectate de inundaţii, vineri, în urma unei furtuni puternice, care a determinat şi o viitură pe DN 73C şi pe o stradă din aceeaşi localitate, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

Circulaţia pe DN 73C, la Goleşti, a fost întreruptă pentru câteva zeci de minute şi a fost reluată pe ambele sensuri după intervenţia pompierilor şi a echipelor de voluntari din localitate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: IMAGINI APOCALIPTICE Covor de gheață, după o furtună cu grindină .

Octavian Fulger a precizat că în prezent pompierii acţionează pentru evacuarea din în trei gospodării inundate din comuna Goleşti, iar în celelalte apa s-a retras sau este în retrage, nefiind necesară intervenţia.

În localitatea Goleşti este afectată de viitură şi o stradă care face legătura cu satul Gibeşti, iar circulaţia pe această stradă se desfăşoară deocamdată doar pietonal.

În urma furtunii, care în unele localităţi a fost însoţită de grindină, pompierii au mai intervenit şi la Horezu, pentru evacuarea apei dintr-un spaţiu comercial şi un depozit, precum şi în localitatea Budeşti, unde o autoutilitară a rămas blocată în albia unui pârâu. Şoferul autoutilitarei a ieşit din maşină înainte de sosirea pompierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.