Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea, către PSD-iști: Nu fiți triști, da? Ce nu te omoară te întărește

Facebook
firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, ca social-democratii nu trebuie sa fie tristi dupa pierderea guvernarii si a lansat atacuri la Ludovic Orban si USR.

„Va rog sa nu fiti tristi, da? Ce nu te omoara te intareste. Nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori de ridici. PSD a trecut prin multe. De ce sa nu fiti tristi?  (...) vrea sa o inlocuiasca pe dna Dancila cu unul care cand a fost ministru al transporturilor nu a facut niciun km de autostrada (...) USR a fost condus la Bucuresti de oameni care au fost dovediti ca au facut politie politica, sunt convinsa ca asa e in toate judetele”, a zis Firea.

"Nu conteaza de câte ori cazi, ci de câte ori poți și știi să te ridici. Iar partidul nostru a trecut prin foarte multe, istoric vorbind, și de fiecare dată, întorcându-se la popor a devenit principala forță din România. Cum cine dorește președintele să o înlocuiască pe doamna premier?! Cu un om de casă, care atunci când a fost ministru al Transporturilor nu a construit nici măcar un km de autorstradă. Ca să știe toți românii despre ce este vorba. Același domn care va prelua probabil frâiele țării a fost viceprimar al Capitalei. A fost pe punctul de a falimenta și de a închide termoficarea și cetățenii să plătească de 4-5 ori mai mult. Asta va face și la guvernare: facturile să crească, să scadă salariile și pensiile", a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a lansat un atac și la adresa președintelui Kaus Iohannis.

"Avem un președinte care este foarte bun prieten cu verbul a pleca. Pleacă foarte des în concediu. Și își pleacă de asemenea capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani. Acești oameni vor să acapareze România pentru un cerc restrâns de prieteni, ca să se îmbogățească și țara să sărăcească. Permitem așa ceva? Avem nevoie de un președinte puternic, cu sentimente, cu normă întreagă, nu unul în concendii. Acela nu este decât candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă. Pentru că PSD este singurul partid care a făcut lucruri concrete pentru România. Membri PSD au contribuit la intrarea în UE și Alianța Nord Atlantică. Vă spun ce au făcut ei. Week-end-uri prelungite și concedii. Mai vrem așa ceva? Eu cred că nu",a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.