Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea demască minciuna Guvernului: Pe Centura Capitalei 'activitatea e de o tristețe înfricoșătoare'

orban artificii

primarul general Gabriela Firea a fost, vineri, în vizită pe Centura Capitalei, acolo unde începerea lucrărilor a fost inaugurată cu artificii de premierul Ludovic Orban, cel care a promis că se va lucra zi și noapte. Numai că, pe șantierul cu pricina, după cum se vede în imagini, lucrurile mai mult stau.

"Despre artificii, autostrazi, alti demoni si minciuni. Pe acest santier ar fi trebuit sa fie acum sute de muncitori. Zi lumina. Asa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, inca, o himera. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractati dar activitatea e de o tristete infricosatoare. Constructorul turc - da, turc, al guvernului e bun -, spune ca nu i-a dat CNAIR, care apartine de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toti sa lansaze santierul? De ce au facut declaratii pompoase cum ca vor “dudui” lucrarile la Centura?

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Sa nu uite ca i-am rugat de nenumarate ori sa transfere Centura la Primarie, pentru a o finaliza. Asa cum am finalizat si Podul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, Pasajul Sudului si vestitul Pod Ciurel.

Investitii incepute de ani de zile si abandonate in faza incipienta. Cuvintele sunt de prisos!", anunță Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.