Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO GEST EMOŢIONANT alchitaristului trupei Queen - I-a cântat live unui ursuleţ koala salvat din incendiile australiene ce era cocoţat pe umărul său

www.loudersound.com
Brian May

Brian May, chitaritul formaţiei Queen, a vizitat un centru de îngrijiri pentru animale salvate în timpul incendiilor din Australia şi a publicat pe site-ul său, pe pagina de Facebook şi Instagram, un videoclip în care a cântat pentru un koala cocoţat pe umărul său, potrivit news.ro.

El a mers la spitalul pentru animale de la RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) din Brisbane.

May a publicat vineri fotografii care surprind momentele petrecute cu urşii koala. Chitaristul a cântat la instrumentul său, fără amplificator, pentru un urs koala care părea să aprecieze gestul vizitatorului său.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Muzicianul s-a angajat personal să susţină RSPCA. Pe Instagram, el a publicat un link pentru donaţii către instituţia australiană.

Între septembrie 2019 şi începutul anului 2020, incendii necontrolate au devastat milioane de hectare din pădurile Australiei, cauzând moartea a numeroase animale.

În ianuarie, a fost avansată cifra de mai mult de un miliard de animale ucise de un cercetător de la Universitatea din Sydney. Imagini cu urşi koala, o specie deja ameninţată cu dispariţia, arşi, gemând de durere, însetaţi, salvaţi de pompieri, de veterinari sau de civili, au făcut înconjurul lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.