Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Gheorghe Piperea a anunțat cu cine votează la alegeri: 'O spun cu toată convingerea'

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat cu cine votează la alegerile de duminică. El spune că va pune ștampila pe candidatul susținut de PSD, Gabriela Firea.

„Puteți să urmați aceste sugestii sau nu.  Nu o să-l votez pe Nicușor Dan sau Traian Băsescu. Sunt patru motive pentru care nu o să-l votez pe Nicușor Dan. S-a dovedit în ultimele zile că omul este un ajutor al interlopilor și nu un ajutor al ecologiei sau al oamenilor simpli care sunt însetați după dreptate. Prin intermediul fundațiilor practică mai degrabă un șantaj judiciar decât un tip de activitate de ONG, militantă și benefică pentru societate. (...) În plus, aseară am aflat cu stupoare, la TV, că în trecuturile sale după 1993, a practicat cămătăria. Nu știu câte secrete mai are, dar știu că nu pot să-mi pun încrederea în așa ceva... (...)

Pe cine votez? O votez pe doamna Gabriela Firea, o spun cu toată convingerea. Am mai multe motive. Am avut onoarea să colaborez cu domnia sa mai mult de 3 ani de zile în dosrul de insolvență al Radet. (...). Spre deosebire de Nicușor Dan doamna Firea este o carte deschisă. Da, este posibil ca unii să spună că aparițiile la TV sunt agasante, dar să nu uitați că suntem în campanie. Asta nu înseamnă că are ceva de ascuns, cum are domnul Nicușor Dan.  La modul cum o cunosc eu doamna Firea este un sefl-made-woman. Ceea ce a făcut în cariera de jurnalist și apoi de politician, dar mai ales ca primar, a făcut prin forțele sale.  Timp de patru ani de doamna Firea la Primărie sunt patru ani de controale ca să se găsească ceva. Nu au găsit nimic patru ani”, a precizat Gheorghe Piperea într-o filmare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.