Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gheorghiță, apel către medicii de familie să se implice cât mai mult în procesul de vaccinare

Facebook
Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare a declarat, marți, că în ceea ce privește vaccinarea la cabinetele medicilor de familie, în momentul acesta peste un sfert din medicii de familie de la nivel național cafe au contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, adică 2621 de medici de familie, înregitrează activități de vaccinare în cabinetele proprii.

„Au fost vaccinați până astăzi 277.120 de persoane, majoritatea 54,38% fiind din mediul rural. Sunt mai multe județe care au peste 11.000 de persoane vaccinate în cabinetele de medicină de familiei, cele mai multe sunt în Timiș cu peste 15.000 de persoane vaccinate, urmat de județul Argeș, București, Prahova , Mureș, Iași, Dâmbovița, Dolj”, a precizat Gheorghiță.

Acesta a ținut să sublinieze că dacă numărul medicilor de familie care vaccinează rămâne constant, la un moment dat activitatea și ritmul de vaccinare în cabinete evident că va scădea progresiv, pe măsură ce se va epuiza lista cu persoanele doritoare.

„Există posibilitatea să se vaccineze oricine dorește în acele cabinete, însă ideal pentru  noi ar fi ca un număr mai mare din colegii noștri din rețeaua de medicină de familie să participe la aceste proces de vaccinare tocmai pentru a crește accesul peroanelor din lista proprie la vaccinare”, a precizat Gheorghiță.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.