Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Hală din Alba, făcută scrum de un incendiu puternic: la fața locului a ajuns și prefectul județului

Mediafax.ro
incendiu, cabana, bihor

O hală de depozitare din Alba Iulia, spaţiu în care funcţionau şi o firmă de curierat şi un service auto, a ars generalizat într-un incendiu produs în noaptea de marţi spre miercuri, pentru localizarea şi lichidarea focului intervenindu-se cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă şi cu două autoscări mecanice, informează Agerpres.

Hala este situată în spatele Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, în apropierea staţiei CF Bărăbanţ.

Incendiul s-a manifestat generalizat pe aproximativ 500 de metri pătraţi la întreg depozitul, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Radu Botezan.

"În incendiu au fost afectaţi aproximativ 500 metri pătraţi de hală depozitare, în interiorul căreia se aflau trei compartimente: în primul, pe aproximativ 300 metri pătraţi, erau depozitate frigidere şi aparatură electrocasnică, în al doilea compartiment, pe aproximativ 150 metri pătraţi, funcţiona o firmă de curierat, iar în al treilea compartiment funcţiona un service auto. Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Conducerea si coordonarea acţiunii de intervenţie a aparţinut şefului ISU Alba, Ovidiu Costea. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi prefectul Nicolae Albu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Pe 19 ianuarie a mai avut loc un incendiu, urmat de o explozie, în apropierea sediului Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, la o societate care încarcă butelii cu butangaz. Două persoane au fost atunci rănite. Focul a fost observat, la vremea respectivă, înaintea apelului la 112, de către pompierii din tura de serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.