Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO HAOS total la priveghiul lui Diego Maradona: Ceremoniile au fost oprite mai devreme decât era programat, urmează înmormântarea

Maradona

Omagierea lui Diego Maradona la palatul prezidenţial din Buenos Aires s-a încheiat, joi, mai devreme decât se prevedea, din cauza incidentelor. Iniţial, se anunţase că fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Maradona până la ora locală 16.00 (21.00 ora României), iar ulterior familia starului acceptase o prelungire cu trei ore a omagierii. Însă incidentele au făcut ca porţile palatului să se închidă pentru public aproape de ora locală 16.00.

Înainte de oprirea omagierii, în curtea palatului au reuşit să pătrundă mai mulţi fani, care au cântat ca pe stadion, scrie news.ro.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

Au avut loc incidente şi în zona din apropierea palatului, suporterii aruncând cu pietre şi sticle, iar forţele de ordine ripostând cu gloanţe de cauciuc şi cu un tun cu apă.

Potrivit La Nacion, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Maradona a fost luat din locul în care fusese amplasat pentru fani şi dus în sala în care a avut loc dimineaţa o ceremonie privată. La ora locală 16.45 a sosit la Casa Rosada dricul cu care va fi dus la cimitir trupul neînsufleţit al lui Maradona.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

Diego Maradona va fi înmormântat la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, unde sunt înmormântaţi şi părinţii săi.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.