Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Imagini FABULOASE: un urs a fugărit un grup de turiști pe pârtia de la Predeal

Un urs şi-a făcut apariţia, marţi, pe pârtia Subteleferic din staţiunea Predeal, animalul fiind filmat de către turişti care la acel moment se aflau în telescaun. Ursul a traversat pârtia şi a intrat pădure, iar jandarmii, ajunşi în câteva minute de la momentul la care au fost sesizaţi, nu l-au observat, relatează NEWS.RO.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarm Judeţean Braşov, jandarmii au primit un apel 112, marţi, la ora 13:10, care semnala prezenţa unui urs pe pârtie, la Predeal.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

”Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi şi ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia. Echipajul nostru a ajuns în aproximativ 2-3 minute la locul respectiv, erau în apropiere, la un eveniment sportiv. Colegii noştri nu au mai găsit ursul în locul respectiv şi au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, Ion Zaharia.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Acesta a precizat că jandarmii au sesizat instituţiile abilitate pentru relocarea animalului.

La sfârşitul lunii ianuarie, un urs a alergat un schior pe pârtie, tot la Predeal. Atunci animalul a fost capturat şi relocat într-o pădure din judeţul Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.